porcupine colors

porcupine colors

Αρχική › Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Στο porcupine colors σκεπτόμαστε διαφορετικά. Γι' αυτό τα έργα μας για το Διαδίκτυο είναι ελκυστικά, προσεγμένα και εξελίσσονται με το χρόνο. Το πιο σημαντικό: είναι κερδοφόρα για εσάς. Γιατί αν τα καταφέρετε εσείς, νικάμε όλοι.

Είναι όλα τα sites ίδια;

Αν νομίζετε ότι βλέπετε συνέχεια websites που σας μοιάζουν ίδια είναι επειδή αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Συνήθως ξεκινάνε με μια μεγάλη stock (που να μη φαίνεται stock) εικόνα στην αρχή. Με λογότυπο και οριζόντιο μενού. Στο κέντρο της μεγάλης εικόνας υπάρχει μια ατάκα. Από κάτω ακολουθούν εικονίδια και μικρό κείμενο. Σε άσπρο ή σε μαύρο. Και βέβαια, μεγάλα call to action κουμπιά.
Κάπως έτσι δεν πάει;

Σας αρκεί; Εμάς όχι. Καιρός να το αλλάξουμε αυτό. Και πώς το αλλάζουμε; Με δύο συστατικά: έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης των πραγμάτων και να την ικανότητα να υλοποιήσουμε τον τρόπο αυτό. Δεν είναι εύκολο, αλλά από τη στιγμή που θα γίνει μία φορά αυτό οι διαφορές είναι τόσο μεγάλες που σταματάς να κοιτάς πίσω.

Ισχυρές αρχές

Χωρίς αρχές και κανόνες, καμία ομάδα δεν μπορεί να παράξει καλή δουλειά. Γι' αυτό οι αρχές μας είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε.

Σας ακούμε.
Χρειάζεστε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς. Που είναι ειλικρινείς και σας καταλαβαίνουν. Αυτό ακριβώς κάνουμε: ερχόμαστε στη θέση σας. Σας κάνουμε ερωτήσεις. Προστατεύουμε και εξελίσσουμε τις ιδέες σας. Είμαστε δίπλα σας. Δε σας εγκαταλείπουμε, μαζί μας είστε ασφαλείς. Μέχρι το τέλος.

Με επαγγελματισμό.
Το Internet είναι επιχειρηματικότητα γι' αυτό έχετε ανάγκη από επαγγελματίες, όχι χομπίστες. Από ανθρώπους που γνωρίζουν πώς να δημιουργούν αξία και πώς να μετατρέπουν την αόριστη επιτυχία σε κέρδος. Το γνωρίζουμε και το κάνουμε σε όλη τη διάρκεια ενός project αλλά και μετά.

Με τρόπο ευχάριστο.
Ακριβώς επειδή παίρνουμε πολύ στα σοβαρά τη δουλειά μας, παίρνουμε εξίσου στα σοβαρά το πώς να μην την βαραίνουμε παραπάνω απ' όσο χρειάζεται. Όταν το κλίμα είναι ευχάριστο όλοι δουλεύουμε πιο αποδοτικά και μπορούμε να πιστέψουμε περισσότερο στην κοινή προσπάθεια.

Πώς δουλεύουμε

Το porcupine colors δε λειτουργεί με το συνηθισμένο εταιρικό τρόπο, δεν έχει δηλαδή προσωπικό. Έχει όμως τους κατάλληλους ανθρώπους. Πρόκειται για συνεργάτες, που ο καθένας από αυτούς είναι κορυφαίος στον τομέα του και που συνεισφέρει αν και όποτε χρειάζεται.

Δεν είναι όλα τα projects ίδια: άλλες είναι π.χ. οι ανάγκες ενός μεγάλου e-shop κι άλλες ενός ειδησεογραφικού website. Κάποιες φορές υπάρχει η ανάγκη για development σε iOS ή Android κι άλλες για ένα ιδιαίτερο λογότυπο. Όπως είναι λογικό, δεν μπορούν οι ίδιοι άνθρωποι να τα καταφέρουν εξίσου καλά σε όλα. Για το λόγο αυτό στην αρχή κάθε project κρίνουμε ποιες είναι οι δικές σας ανάγκες και επιλέγουμε την ομάδα των συνεργατών μας.

Με τον τρόπο αυτό εσείς παίρνετε στα χέρια σας έργα υψηλής ποιότητας, χωρίς όμως να πληρώνετε όλο το προσωπικό μιας εταιρείας, πράγμα που ασφαλώς δε χρειάζεστε.

Ξερουμε αυτο που κανουμε

Για να γίνουν όλα όσα κάνουμε το minimum που χρειάζεται είναι τεχνική επάρκεια, τα λεγόμενα hard skills. Χρείαζονται όμως και τα soft skills, δηλαδή δεξιότητες που αφορούν την επικοινωνία, την καθημερινότητα και την ενσυναίσθηση.

Αν για τα hard skills οι αποδείξεις βρίσκονται στα project μας και στις βεβαιώσεις που βλέπετε εδώ, για τα soft skills δείτε τα testimonials μας.

Η βεβαίωση επάρκειας για το Web Design
Η βεβαίωση επάρκειας για κώδικα HTML & CSS
Η βεβαίωση επάρκειας για το User Experience Design

Websites & Apps

Σχεδιάζουμε κι αναπτύσσουμε websites και applications που ξεχωρίζουν, είναι απλά και ελκυστικά.

Ένας διαδικτυακός τόπος ή ένα app δεν είναι επένδυση. Η επένδυση είναι κάτι χωρίς το οποίο μπορείς να συνεχίσεις, είναι κάτι ευκταίο. Ένα καλό website είναι κάτι περισσότερο: η βάση ενός ολόκληρου επιχειρηματικού οικοδομήματος, τα θεμέλια.

Σε αγορές όπου ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός και το να διαφέρεις γίνεται όλο και πιο δύσκολο η δουλειά μας σας βοηθάει ακριβώς σε αυτό: να ξεχωρίσετε, να κάνετε την αξία σας πιο φανερή και πιο προσιτή στα μάτια του κοινού σας.

Ξεκινήστε τωρα

User Experience Design

Είναι εύκολο να εικάζει κάποιος τι κάνουν οι επισκέπτες σε ένα website και είναι ακόμα πιο εύκολο να πιστεύει ότι κάνουν αυτό που θα θέλαμε. Όμως αυτό είναι ελάχιστα χρήσιμο και σπάνια ακριβές.

Το User Experience (UX) Design είναι η μέθοδος που μειώνει τις αβεβαιότητες και τις εικασίες. Είναι η οργάνωση ενός πλάνου που έχει σαφείς στόχους και χτίζεται πάνω στις ιδιαιτερότητες και τις συνήθειες του κοινού που σας αφορά, όχι οποιουδήποτε κοινού.

Το UX Design βασίζεται σε μετρήσεις και στη δυνατότητα να αλλάζεις γρήγορα τις παραμέτρους που δε δουλεύουν σωστά με κάποιες άλλες που αποδίδουν καλύτερα.

Τέλος, το UX Design ξεκινάει πολύ πριν το σχεδιασμό ενός website και τελειώνει αφού το website έχει βγει προ πολλού στον αέρα. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για μία ολόκληρη και οργανωμένη στρατηγική. Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να επιτύχει ένας διαδικτυακός τόπος.

UX Personas
Ποιοι είναι οι επισκέπτες σας και πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε να βρουν αυτό που χρειάζονται;
Wireframes & User Journeys
Καθορίζοντας τη σωστή δομή με βάση τους δικούς σας στόχους όσο πολύπλοκη κι αν είναι αυτή.
Σχεδιασμός website/application
Στατικό design & ανάπτυξη κώδικα στο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου.
Μετρήσεις & διορθώσεις
Μετά το λανσάρισμα του website ή της εφαρμογής με βάση τα δεδομένα των μετρήσεων προχωράμε σε βελτιώσεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Ας το συζητήσουμε

Single Page Redesign

Έχετε ένα website και πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξει. Αλλά δεν είστε βέβαιοι ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Θέλετε να δοκιμάσετε μια αλλαγή με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Ας δούμε πώς μπορούμε να το κάνουμε.

Εσείς επιλέγετε μία σελίδα από το υπάρχον website σας η οποία χρειάζεται αλλαγές. Αρχικά, μας δίνετε προσωρινή πρόσβαση στα στατιστικά του website σας. Στη συνέχεια σας κάνουμε συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με τις αλλαγές και σε μία εβδομάδα έχετε στα χέρια σας το αποτέλεσμα: μια σελίδα πιο ελκυστική και πιο λειτουργική. Αν μετά τις αλλαγές που θα κάνουμε είστε ευχαριστημένοι, μπορούμε να συνεχίσουμε και στις υπόλοιπες. Αν όχι, δεν υπάρχει καμία δέσμευση. Το ρίσκο που παίρνετε είναι το μικρότερο δυνατό και κοστίζει 500 ευρώ.

Η υπηρεσία είναι ιδανική αν είστε ένα φιλόδοξο startup ή μια εταιρεία με κύρος, αλλά διστάζετε να δεσμευθείτε σε μεγάλες αλλαγές. Αν χρειάζεστε μια δεύτερη ματιά στο ίδιο πράγμα ή απλώς έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να λειτουργούν καλύτερα.

Επικοινωνήστε μαζι μας
  1. Περί τίνος πρόκειται:
    Ανασχεδιάζουμε μια σελίδα της επιλογής σας από το υπάρχον site σας.
  2. Σε πόσο χρόνο:
    Σε μία εβδομάδα παίρνετε στα χέρια σας το αποτέλεσμα (σε μορφή εικόνας).
  3. Με τι κόστος:
    Με 500 ευρώ και χωρίς καμία δέσμευση από τη μεριά σας να συνεχίσετε μαζί μας.