porcupine colors

porcupine colors

ΑρχικήJournal › v.2

v.2

Ο κόσμος αλλάζει. Και το Web αλλάζει ακόμα πιο γρήγορα.

Μετά από αρκετή σκέψη και σιωπή, αλλάζει και το blog αυτό.

Πιστεύω ότι σήμερα όταν γράφεις στο Διαδίκτυο πρέπει να είσαι πιο άμεσος, πιο to the point. Αυτό που είναι πολύτιμο πια δεν είναι η ροή της πληροφορίας, αλλά η προσοχή των αναγνωστών. Κι αυτό πρέπει να το σεβαστείς και να το προστατέψεις με κάθε τρόπο.

Με όλα αυτά στο μυαλό μου, αποφάσισα να πάω σε μια πιο απλή μορφή κειμένων, χωρισμένα σε πολύ πιο απλές κατηγορίες (π.χ. κείμενα, bookmarks, video κλπ). Κάποια από τα νέα posts δε θα έχουν καν την ανάγκη σχολιασμού. Το blogging σε καμία περίπτωση δε σημαίνει απαραίτητα και σχόλια εξάλλου.

Οδηγός μου για όλα αυτά ήταν και το Αγγλικό blog, που, αφού άλλαξε προς το απλούστερο, αύξησε σημαντικά την επισκεψιμότητά του. Την ίδια στιγμή, με έναν αποκαλυπτικά σκοτεινό τρόπο παραμένει διαφορετικό στο ύφος από αυτό. Οπότε, πιστεύω ότι αξίζει να εγγραφείτε στα RSS Feeds και του Αγγλικού.

Τέλος, κάποιες αλλαγές προς το απλούστερο θα γίνουν με τον καιρό σε όλο το site. Αυτή εδώ στο blog ήρθε με την ευκαιρία της αναβάθμισης της πλατφόρμας σε Expression Engine 2.1, που είναι φανταστική.

Welcome back.

To Journal

Επιστροφή στην κεντρική του Journal.

RSS Feeds!

Ναι, υπάρχουν ακόμα και λειτουργούν πολύ καλά.
Αποθηκεύστε το RSS του Journal.

Ενα απο τα Projects μου

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Σχεδιασμός & ανάπτυξη για τον επίσημο διαδικτυακό τόπο του μεγαλύτερου Ελληνικού φορέα πολιτισμού

Σχεδιάζουμε κι αναπτύσσουμε καλύτερα websites & apps.

Wireframe plus και Fan Page Notifier J. Zeldman: Αληθινός rock star