Φούρνος Λεμονή

Τι σημαίνει μια καλή ιστοσελίδα για ένα Φούρνο; Ας το δούμε από την αρχή.

Διαβάστε το case study »

Φούρνος Λεμονή

Δημιουργούμε αξία για την ιστοσελίδα σας. Την κάνουμε επιτυχημένη. Την κάνουμε καλύτερη.
Τι λέτε;

Τελευταία κείμενα από το Journal

Mailbox: ο καλύτερος email client (μέχρι τον επόμενο)

Χρησιμοποιώ το Mailbox (by Dropbox) για πάνω από δύο μήνες ως τον βασικό μου email client. Δεν ήταν εύκολο, γενικά δεν αλλάζεις email clients για πλάκα.

Το πρώτο πράγμα που σε εμποδίζει να το κάνεις είναι η ανασφάλεια: θα κάνει το καινούριο software καλά τη δουλειά του; Θα φέρνει τα emails σωστά; Θα τα στέλνει σωστά; Εδώ δε μιλάμε για κάτι που απλώς χρησιμοποιείς, αλλά για το βασικό μέσο επικοινωνίας στη δουλειά σου. Το οποίο μέσο σε ακολουθεί και στο κινητό και στο tablet και στο τέλος και στον ύπνο σου.
Το άλλο πράγμα που σε κάνει να διστάζεις είναι…

Συνέχεια »

Νέο mini project: bloggable.gr

Το bloggable.gr είναι το δεύτερο newsletter από Ελλάδα που παρακολουθώ (φαντάζομαι είναι προφανές ποιο είναι το πρώτο) κι αυτό γιατί παρουσιάζει ενδιαφέροντα προϊόντα, το κάνει με καλή συχνότητα και πάντα με σεβασμό προς τα μέλη του (βλ. όποτε θες να διαγραφείς, διαγράφεσαι). Δεν είναι λίγα πράγματα αυτά.

Έτσι, μπήκα στον πειρασμό πριν λίγο καιρό να ανασχεδιάσω το template του - χωρίς ιδιαίτερο λόγο, ας πούμε ότι ήταν μια ιδιοτροπία της στιγμής. Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο άνθρωπος δηλαδή που το συντηρεί, δεν είχε αντίρρηση (μάλλον).

Έτσι, σήμερα έχουμε αυτό:

bloggable.gr

Το σκεπτικό πίσω…

Συνέχεια »

Νέο project: ΑRIS BC

Η ομάδα μπάσκετ του Άρη ήταν αυτή που έκανε πάρα πολύ κόσμο πριν αρκετά χρόνια να μάθει το σπορ και να το αγαπήσει. Ήταν, εκτός από τις εθνικές ομάδες, μάλλον η μοναδική που την υποστήριζε όλος ο κόσμος, ανεξάρτητα από τις οπαδικές του συνήθειες. Αυτό φυσικά οφειλόταν στο φανταστικό μπάσκετ της εποχής που έπαιζε ο Άρης. Ένα σπάνιο κράμα προπονητή-παικτών, με μεγάλο αρχηγό φυσικά το Νίκο Γκάλη, τον καλύτερο κατά τη γνώμη μου έλληνα αθλητή όλων των εποχών. Αυτόν τον Άρη μάθαμε και δεν τον ξεχνάμε.

ARIS BC

Είχα τη σπάνια ευκαιρία να ξαναδημιουργήσω το διαδικτυακό…

Συνέχεια »

Άρθρα

The Design of Current Apps for Drivers is Bad. Let’s Improve it.
The Design of Current Apps for Drivers is Bad. Let’s Improve it.

Με άλλα λόγια: τι είναι το opinionated software και γιατί το χρειαζόμαστε. Διαβάστε το άρθρο στο blog του NaviDeck.

Όλα τα άρθρα »

Παρουσιάσεις