Άρης μπάσκετ

Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος

Διαβάστε το case study »

Aris BC

Δημιουργούμε αξία για την ιστοσελίδα σας. Την κάνουμε επιτυχημένη. Την κάνουμε καλύτερη.
Τι λέτε;

Τελευταία κείμενα από το Journal

Perfect life

Δεν ξέρω πώς το έκανε πάλι ο Steven Wilson, αλλά όλο αυτό είναι μια ιστορία ειπωμένη με τον τέλειο τόπο: λόγια, μουσική, clip.

Συνέχεια »

Τα πρώτα 100χλμ είναι τα δύσκολα

Αυτό το μήνα έτρεξα. Έτρεξα πάνω από 100 χιλιόμετρα.

Running

Βέβαια, υπάρχει ένα ψέμα στον τίτλο. Δεν είναι μόνο τα πρώτα 100, αλλά κι αυτά που έρχονται θα είναι το ίδιο δύσκολα. Όμως δεν πειράζει. Γιατί άξιζε ο κόπος και το μόνο που χρειάζεται για να το κάνεις είναι ένα καλό ζευγάρι παπούτσια.

Οι επιδόσεις μου είναι αστείες. Οι χελώνες που με συναντούν στο δρόμο γελάνε μαζί μου και οι σκύλοι με χλευάζουν. Μόνο από τις δεμένες βάρκες πάω πιο γρήγορα. Όμως ισχύει αυτό που λένε: “αρκεί να τρέχεις”. Καλύτερα αργός δρομέας από το…

Συνέχεια »

Οι χαμένες παρουσιάσεις

Τα τελευταία χρόνια το Open Coffee και τα συναφή events μαζί με τα νέα συνέδρια που προέκυψαν στο οικοσύστημα των νέων τεχνολογιών έδωσαν βήμα σε πολλούς ανθρώπους να βγουν και να μιλήσουν δημόσια για τα επιτεύγματά τους. Ταυτόχρονα όμως, ποτέ άλλοτε τόσες πολλές παρουσιάσεις δεν πήγαν τόσο χαμένες.

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες αποδείξεις γι’ αυτό: η γκρίνια, τα χασμουρητά και οι αποχωρήσεις από την αίθουσα (στην αρχή διστακτικά κι ένας ένας και στο τέλος ομαδικά) συμβαίνουν όλη την ώρα. Ευτυχώς που συνήθως αυτές οι παρουσιάσεις είναι συντομες…

Γιατί όμως να συμβαίνει αυτό;

Ας το πάρουμε από την αρχή.
Το μεγάλο καλό…

Συνέχεια »

Άρθρα

The Design of Current Apps for Drivers is Bad. Let’s Improve it.
The Design of Current Apps for Drivers is Bad. Let’s Improve it.

Με άλλα λόγια: τι είναι το opinionated software και γιατί το χρειαζόμαστε. Διαβάστε το άρθρο στο blog του NaviDeck.

Όλα τα άρθρα »

Παρουσιάσεις