Φούρνος Λεμονή

Τι σημαίνει μια καλή ιστοσελίδα για ένα Φούρνο; Ας το δούμε από την αρχή.

Διαβάστε το case study »

Φούρνος Λεμονή

Δημιουργούμε αξία για την ιστοσελίδα σας. Την κάνουμε επιτυχημένη. Την κάνουμε καλύτερη.
Τι λέτε;

Τελευταία κείμενα από το Journal

Τα πρώτα 100χλμ είναι τα δύσκολα

Αυτό το μήνα έτρεξα. Έτρεξα πάνω από 100 χιλιόμετρα.

Running

Βέβαια, υπάρχει ένα ψέμα στον τίτλο. Δεν είναι μόνο τα πρώτα 100, αλλά κι αυτά που έρχονται θα είναι το ίδιο δύσκολα. Όμως δεν πειράζει. Γιατί άξιζε ο κόπος και το μόνο που χρειάζεται για να το κάνεις είναι ένα καλό ζευγάρι παπούτσια.

Οι επιδόσεις μου είναι αστείες. Οι χελώνες που με συναντούν στο δρόμο γελάνε μαζί μου και οι σκύλοι με χλευάζουν. Μόνο από τις δεμένες βάρκες πάω πιο γρήγορα. Όμως ισχύει αυτό που λένε: “αρκεί να τρέχεις”. Καλύτερα αργός δρομέας από το…

Συνέχεια »

Οι χαμένες παρουσιάσεις

Τα τελευταία χρόνια το Open Coffee και τα συναφή events μαζί με τα νέα συνέδρια που προέκυψαν στο οικοσύστημα των νέων τεχνολογιών έδωσαν βήμα σε πολλούς ανθρώπους να βγουν και να μιλήσουν δημόσια για τα επιτεύγματά τους. Ταυτόχρονα όμως, ποτέ άλλοτε τόσες πολλές παρουσιάσεις δεν πήγαν τόσο χαμένες.

Δε χρειάζονται ιδιαίτερες αποδείξεις γι’ αυτό: η γκρίνια, τα χασμουρητά και οι αποχωρήσεις από την αίθουσα (στην αρχή διστακτικά κι ένας ένας και στο τέλος ομαδικά) συμβαίνουν όλη την ώρα. Ευτυχώς που συνήθως αυτές οι παρουσιάσεις είναι συντομες…

Γιατί όμως να συμβαίνει αυτό;

Ας το πάρουμε από την αρχή.
Το μεγάλο καλό…

Συνέχεια »

Mailbox: ο καλύτερος email client (μέχρι τον επόμενο)

Χρησιμοποιώ το Mailbox (by Dropbox) για πάνω από δύο μήνες ως τον βασικό μου email client. Δεν ήταν εύκολο, γενικά δεν αλλάζεις email clients για πλάκα.

Το πρώτο πράγμα που σε εμποδίζει να το κάνεις είναι η ανασφάλεια: θα κάνει το καινούριο software καλά τη δουλειά του; Θα φέρνει τα emails σωστά; Θα τα στέλνει σωστά; Εδώ δε μιλάμε για κάτι που απλώς χρησιμοποιείς, αλλά για το βασικό μέσο επικοινωνίας στη δουλειά σου. Το οποίο μέσο σε ακολουθεί και στο κινητό και στο tablet και στο τέλος και στον ύπνο σου.
Το άλλο πράγμα που σε κάνει να διστάζεις είναι…

Συνέχεια »

Άρθρα

The Design of Current Apps for Drivers is Bad. Let’s Improve it.
The Design of Current Apps for Drivers is Bad. Let’s Improve it.

Με άλλα λόγια: τι είναι το opinionated software και γιατί το χρειαζόμαστε. Διαβάστε το άρθρο στο blog του NaviDeck.

Όλα τα άρθρα »

Παρουσιάσεις